Anadolu Kalkınma Vakfı Bağırganlı Ortaokulu

Vizyon: Türkçeyi iyi konuşabilen kültürlü, yaratıcı, öz güveni gelişmiş,düşünsel ve bedensel emeğe saygılı eleştirel düşünceye sahip Demokratik, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz öğrencilerinin kişilik haklarına saygı gösterilmekte her öğrenci bir değer olarak kabul edilmektedir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Bilimsel çağdaş eğitim yaparak yeni bilgiler üreten, araştıran, sorgulayan, insan haklarına saygılı, çevre bilinci kazanmış, özgür düşünebilen, Atatürkçü Düşünceyi benimsemiş, düşüncelerini tam ve doğru ifade edebilen, ifade edileni doğru yorumlayan, var olan bilgilerini geliştirebilen beden ve ruh sağlığı yerinde bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Başarılar: 2020 LGS İlçe Birincisi--2021 LGS ilçe ikincisi--2023 LGS İlçe Birincisi

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bagirganliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Okul Sokak No23 Bağırganlı Mahallesi KandıraKocaeli

Adres - Okul Sokak No23 Bağırganlı Mahallesi KandıraKocaeli

Ulaşım ilçe merkezinden servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 16 km İl merkezine 53 km